SMRŠAVI I OBLIKUJ TIJELO UZ LINEA SNELLU

Vjerojatno najučinkovitija metoda mršavljenja i oblikovanja tijela na tržištu.

LOGO-LINEA-SNELLA

Promjene se vide izvana, ali najviše se mijenjamo iznutra. Kad vježbamo i radimo na sebi, odbacujemo ono s čim nismo sretne. Događa se duboka, istinska promjena i radost. Vraćamo se svojoj ženstvenosti. Znamo kako vratiti osmijeh i samopouzdanje jer sve smo to prošle i same. 

Ako se na vašem popisu želja nalazi da želite biti u dobroj formi, imati ravan trbuh, skinuti višak kilograma te se osjećati odlično, onda je idealno vrijeme da učinite prvi korak!

Jeste li žena koja se bori kako smršaviti?

Tražite li dugoročne i održive rezultate?

Je li vam dosta trošenja novaca na razne dijete i naporne treninge da bi nakon toga vratili svoju težinu?

Jeste  li 100% posvećeni na pozitivne promjene kako bi postigli rezultate odmah?

AKO SU SVI ODGOVORI DA, Linea Snella je tu da Vam promijeni život na bolje!

linea-snella

3-4 puta brži rezultati

Linea Snella programi prije svega daju nježnu potporu i usmjeravaju klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja. 

S TAKVIM PROGRAMOM BEZBRIŽNO MOŽEMO RIJEŠITI -1 KONFEKCIJSKI BROJ MJESEČNO!

STVARNI LJUDI, STVARNI REZULTATI

TRETMANI

Oblikuj tijelo

MRŠAVLJENJE

Za najkompletnije i najučinkovitije mršavljenje u središtu programa je uređaj Thermoslim u kojem se provode individualne vježbe uz konstantnu temperaturu od 37° C, pod utjecajem infracrvenih zraka. Vježbanje sa malim naporom i visokim rezultatima. Ciljano smanjenje tvrdokorne masti. Sagorite do 1500 kcal u 20 minuta, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi.

Oblikuj tijelo

OBLIKOVANJE TIJELA

Otkrijte također tretmane za oblikovanje tijela osmišljene za učvršćivanje, zatezanje kože i smanjivanje celulita uz minimalan napor. Izdvajamo Thermobike koji je odličan za uklanjanje tvrdokornih masti na bokovima i bedrima te opuštanje u terapijskoj sauni Bodywarm u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažnog medija njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična.

Oblikuj tijelo

TRETMANI ZAGLAĐIVANJA

Usporite i preokrenite učinke starenja i ponovno otkrijte svoj mladenački sjaj. Otkrijte tretmane lica i cijelog tijela za podizanje, zatezanje, pomlađivanje, smanjivanje celulita i poticanje kolagena. Uz vrhunske uređaje za kriolipolizu, RF i ultrazvuk-kavitaciju postižemo trajne rezultate.

STVARNI LJUDI, STVARNI REZULTATI

Sve priče o uspješnom mršavljenju možete pogledati OVDJE.

PISANO JAMSTVO

Kada je rezultat postignut, program je zaključen.

Bez bilo kakvih iznenađenja i doplata!

pisano-jamstvo

UPOZNAJTE NAS

Oblikuj tijelo

MINIMALAN NAPOR, MAKSIMALAN UČINAK

Biti zdrava znači više od samog gubitka kilograma. Tu se radi o dugoročnom održavanju rezultata. S našim programom moći ćete s minimalnim naporom postići maksimalno mršavljenje i održavati vitku liniju s lakoćom.
Predobro da bi bilo istinito?
Zato nudimo besplatne konzultacije bez obveze na kupnju kako biste bili sigurni da će vam naš plan mršavljenja uspjeti.

 

PRIJAVA NA BESPLATNO SAVJETOVANJE

Prvi korak na putu do vaših zapisanih zajamčenih ciljeva.